WELKOM

Voel je thuis bij B&B De Graaf van Campen.
Op reis en toch thuis komen. Dat is het gevoel wat wij je willen geven. Voel je thuis bij De Graaf van Campen!

Begin 2022 is onze Bed & Breakfast in de Hanzestad Kampen geopend. Met de historische binnenstad op loopafstand en de IJssel stromend door de achtertuin is onze B&B de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Kampen.

De Bed & Breakfast wordt gerund door eigenaresse en gastvrouw Rianne. Met haar jarenlange ervaring in hospitality en facility management weet zij je als geen ander een welkom gevoel te geven. Op reis en toch thuis komen.

Wees van harte welkom! 

BOEK EEN KAMER

ONZE KAMERS

Open page

01. GRAAFSCHAP

Op de begane grond vind je onze ruime kamer die luistert naar de naam Graafschap. Deze grote kamer is voorzien van een ruime keuken met diverse kookfaciliteiten waardoor de kamer ook geschikt is voor long-stay. 

Open page

02. VEENESTRAAT

Op de eerste etage van De Graaf van Campen vind je Kamer Veenestraat. De ruime kamer is voorzien van een separate privé badkamer met ligbad en aparte ontbijtruimte. De kamer heeft uitzicht op de historische panden van de Graafschap.

Open page

03. BOVENPOORT

Kamer Bovenpoort bevindt zich op de 2e etage van de accommodatie en beschikt naast een privé badkamer over een eigen toilet én dakterras; heerlijk buiten ontbijten in de zon!