Welkom in Hanzestad Kampen!Welkom bij De Graaf van Campen!

Ontspannen. Genieten. Thuiskomen.
https://www.degraafvancampen.nl/wp-content/uploads/2022/10/Logo_GvC_600x200.png
https://www.degraafvancampen.nl/wp-content/uploads/2022/10/overzicht_graafschap-1.png

OVER DE B&B

Aangenaam! Mijn naam is Rianne en graag laat ik je kennismaken met het verhaal van Bed & Breakfast De Graaf van Campen.

In 2021 werd ik de trotse eigenaresse van een prachtig pand aan de Graafschap in het centrum van Kampen en na een klein jaar klussen (met dank aan buurman Alex) mocht ik in het voorjaar van 2022 de deuren van mijn eigen Bed & Breakfast openen!

B&B De Graaf van Campen dankt haar naam aan de locatie waar het pand gevestigd is; de Graafschap in Kampen. De drie kamers zijn vernoemd naar de diverse straatnamen die de Graafschap in het verleden gekend heeft:  Bovenpoort, Veenestraat en Graafschap.

Met mijn jarenlange ervaring en opgedane kennis als hospitality en facility manager mag ik nu mijn gastvrijheid en oog voor detail uitdragen ten behoeve van de wensen van mijn gasten. Heel graag heet ik je welkom bij De Graaf van Campen!

https://www.degraafvancampen.nl/wp-content/uploads/2022/10/onderschrift_rianne_02.png

ONZE KAMERS

Open page

01. GRAAFSCHAP

Kamer ‘Graafschap’ bevindt zich op de begane grond van de B&B en is hiermee voor een ieder toegankelijk. De ruime kamer is voorzien van een eigen keuken met vele kookfaciliteiten waardoor de kamer ook geschikt is voor long(er)stay. 

Open page

02. VEENESTRAAT

Op de eerste etage van De Graaf van Campen vind je kamer ‘Veenestraat’. De ruime kamer is voorzien van een separate privé badkamer met ligbad en aparte ontbijtruimte. De kamer biedt uitzicht op de historische panden van de Graafschap.

Open page

03. BOVENPOORT

Kamer ‘Bovenpoort’ bevindt zich op de bovenste etage van de accommodatie. Deze kamer beschikt naast diverse faciliteiten en eigen sanitair ook over een eigen dakterras; heerlijk buiten ontbijten in de zon!